استاندار آذربایجان شرقی از مشارکت منطقه آزاد ارس در تامین بخشی از هزینه ساخت بزرگراه حیاتی مرند-جلفا خبر داد و بر اهمیت تکمیل این پروژه برای توسعه منطقه تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار تین نیوز، بهرام سرمست روز جمعه در نشست هماندیشی با هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز، با اشاره به سفر اخیر وزیر راه و شهرسازی به استان و دیدار خود با وی، به تشریح آخرین وضعیت طرحهای مهم حوزه راه از جمله بخش باقیمانده بزرگراه مرند-جلفا، قطعه دوم آزادراه تبریز-بازرگان و کریدور ارس پرداخت.
وی در این نشست اعلام کرد: بر اساس توافقات صورت گرفته، برای تکمیل هفت کیلومتر باقیمانده بزرگراه مرند-جلفا، سازمان منطقه آزاد ارس مبلغ 600 میلیارد ریال سرمایهگذاری خواهد کرد و مابقی اعتبار مورد نیاز برای این پروژه که در مجموع 2 هزار و 500 میلیارد ریال برآورد شده است، توسط وزارت راه و شهرسازی تامین میشود.
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر نقش محوری تبریز در تعاملات منطقه شمال غرب کشور، از اتاق بازرگانی تبریز خواست تا بسته پیشنهادی خود برای سال جدید با محوریت «سرمایهگذاری برای تولید» را ارائه کند و افزود: در خصوص طرحهای کلان استان، همفکری و تعامل مشترکی بین مدیریت ارشد استان و بخش خصوصی وجود دارد.
سرمست با ابراز اعتقاد عمیق به خرد جمعی در حوزه تولید و صنعت، تصریح کرد: سازمانهای ما همواره باید رویکرد یادگیرنده داشته باشند و از نظرات و پیشنهادات فعالان این حوزه بهرهمند شوند. وی همچنین به تلاشهای صورت گرفته برای به حداقل رساندن فشارهای ناشی از ناترازی انرژی بر بخش تولید استان اشاره کرد و اختصاص دو روز از هفته برای رسیدگی به مسائل اقتصادی را نشاندهنده اهمیت این حوزه برای مدیریت ارشد استان دانست.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه، اولویتبخشی به بازتوانی نیروگاه حرارتی تبریز و احداث نیروگاه جدید در مجاورت آن را با توجه به محدودیت گنجایش شبکه برق کشور از دیگر برنامههای مهم استان برشمرد و رفع ناترازی برق، کاهش مصرف آب و آلودگی هوای تبریز را از جمله مزایای اجرای این طرحها عنوان کرد. وی همچنین از امضای تفاهمنامه لازم بین استانداری و وزارتخانههای نیرو و تعاون در این خصوص در دو هفته اخیر خبر داد و ابراز امیدواری کرد که عملیات اجرایی این طرحها به زودی آغاز شود.
سرمست، انتقال آب ارس را نیز یک طرح حیاتی برای استان دانست و بر پیگیری جدی اجرای آن تاکید کرد.
در همین نشست، معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی نیز با اشاره به اولویتبندی پروژههای حوزه تولید و صنعت استان، از پایش ماهانه پیشرفت فیزیکی این پروژهها و ارائه گزارش سه ماهه آن خبر داد و افزود: برای تکمیل طرحهای کلان اقتصادی استان، از ظرفیت اتاق بازرگانی، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و اتاق ایران استفاده خواهد شد. به نظر میرسد با این مشارکت و پیگیریهای صورت گرفته، روند تکمیل بزرگراه مرند-جلفا و سایر پروژههای زیربنایی استان سرعت بیشتری به خود بگیرد که این امر میتواند نقش مهمی در توسعه اقتصادی و رفاه مردم منطقه ایفا کند.
سهم 17 درصدی آزادراه اصفهان-کاشان در تصادفات استان؛ رانندگان و مسئولان چه باید بکنند؟
تسریع در تکمیل راه آهن چابهار-زاهدان؛ گامی مهم در توسعه کریدور شمال-جنوب